assets/images/forside/limas_bygninger.jpgassets/images/forside/slider1.jpgassets/images/forside/slider2.jpgassets/images/forside/slider3.jpgassets/images/forside/slider4.jpg

Frontlæssere

Vi forhandler Hauer frontlæsser.

Hauer frontlæsseren kommer fra Østrig, og bliver produceret af familieselskabet Franz Hauer GMBH & Co. i Statzendorf. Den første Hauer frontlæsser blev lavet helt tilbage i 1962 af Franz Hauer, hvilket betyder at læsseren i 2012 kan fejre 50 års jubilæum. Hauer læsseren har gennem årene været blandt de førende i udviklingen af frontlæssere, og har opnået mere end 20 patenter på forskellige frontlæsserløsninger. De bliver leveret med  parallel-styring og kan leveres i traktorens farve.

Foruden frontlæssere, laver firmaet også vejafrettere samt frontlifte. Hauer har stort set monteringsbeslag til samtlige traktormodeller, både store som små.

Vi er klar med en god pris til dig på en ny frontlæsser, både til en traktor du køber hos os og til selv-montering på en traktor du har i forvejen. Ring til Henrik eller Frederik og få prisen på den frontlæsser der passer på din traktor.

Se mere på www.mo-i.dk eller www.hfl.co.at


Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/Billede2242.jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/Billede6547.jpg

Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/Hauer 1962.jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/2 Hauer.jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/Billede1788.jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/JX-er-med-frontlaesser.jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlaessere/Hauer.jpg