assets/images/forside/limas_bygninger.jpgassets/images/forside/slider1.jpgassets/images/forside/slider2.jpgassets/images/forside/slider3.jpgassets/images/forside/slider4.jpg

Frontlifte

Vi forhandler Zuidberg frontlifte og front-pto, samt He-Va standard frontlifte.

Hvis din traktor skal have en frontlift på, kan vi tilbyde Zuidberg, med opklappelige lift-arme. De laver bla. originale frontlifte til Valtra, NewHolland og Massey Ferguson. Når du vælger en Zuidberg frontlift kan du få den i din traktors farve, og i flere størrelser. De bliver leveret komplet med bolte og slanger, samt ventil til at omlave liften fra enkeltvirkende til dobbeltvirkende.
Liftene og pto-en er lavet med flot finish og stor holdbarhed. Vi er friske på at gi’ dig en god pris på en lift/pto til din traktor.

Se mere på www.zuidberg.nl

En anden mulighed er He-Va's prisbillige standard frontlift. He-Va standard front-lift er en enkel, men stærk lift for traktorer fra 40 hk. til 120 hk. Tilpassede vanger kan tilkøbes for næsten alle traktorer. Denne lift har en løftekapacitet på 2,1 ton, målt i snapkoblinger. De kommer som enkeltvirkende lifte men kan laves om til dobbeltvirkende ved at montere en ekstra hydraulikslange. Der er ikke mulighed for montage af Front-PTO. Vi har altid et par lifte på lager til kun 8800 Kr. eks moms. Ring til os og bestil din nye frontlift idag og bliv godt kørende.

Se mere på www.he-va.com


Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlifte/Heva 21,01 frontlift (3).jpg Nyhed assets/images/Tilbehoer/Frontlifte/Heva 21,01 frontlift (5).jpg