assets/images/forside/limas_bygninger.jpgassets/images/forside/slider1.jpgassets/images/forside/slider2.jpgassets/images/forside/slider3.jpgassets/images/forside/slider4.jpg

Om os

Lintrup Maskinhandel er et firma, der startede i det små, med grå Fergusoner.

Den 1/4/1997 statede det så rigtigt. Frederik sagde sit arbejde op og begyndte på fuld tid. I dag gør vi næsten alt indenfor køb og salg af traktorer, udlejning af traktore og gummigede.

Vi er i dag 10 ansatte og hvert år sælger vi ca 500 traktorer, 50-80 vogne og nogle entrepenørmaskiner.

Traktorer trak pris 

Filialdirektør Jan Hansen og bankrådsformand Verner Bruhn (yderst th.) overrakte onsdag aften Frederik Møller Jensen Nordeas Initiativpris 2007.

BEDRIFT: Lintrup Maskinhandel fik onsdag tildelt årets Initiativpris på 25.000 kroner på Nordeas årsmøde i Rødding Centret. 
 

 

Af Rasmus Gorm Hansen Tlf. 7484 1114, rgh@jv.dk

RØDDING: Initiativ og dygtighed går op i en højere enhed hos Lintrup Maskinhandel, mener Nordea i Toftlund, Gram og Rødding.

Banken tildelte på sit årsmøde i Rødding Centret onsdag aften virksomhedens indehaver, Frederik Møller Jensen, Årets Initiativpris 2007.

Prisen gives årligt til en virksomhed, en forening eller en organisation, der ved initiativ eller dygtighed har sat det midtsønderjyske område på landkortet i særlig grad. Og det har Lintrup Maskinhandel, hvis udvikling i den grad er præget af initiativ, og hvor seriøsitet og sirlig orden præger billedet, fortalte Nordea-direktør Jan Hansen.

  • Dygtighed, forretningssans og initiativ har udviklet virksomheden til det nuværende meget høje niveau.
  • Initiativet trives fortsat i høj grad hos Frederik Møller Jensen og hans medarbejdere, begrundede Jan Hansen beslutningen om at sende Frederik hjem til Lintrup med favnen fuld af blomster, et kunstværk af maleren Bitten Lindex og 25.000 kroner.

CITAT: Dygtighed, forretningssans og initiativ har udviklet virksomheden til et meget højt niveau.


Jan Hansen, Nordea

 

Frederik buldrer af sted

For ti år siden solgte Frederik Møller Jensen sin første traktor. I dag triller der årligt 450/500 traktorer af sted fra Lintrup Maskinhandel.

INITIATIV: For ti år siden solgte Lintrup Maskinhandel sin første traktor. I dag triller der årligt 500 traktorer af sted fra Frederik Møller Jensens fødehjem.  

 

Af Rasmus Gorm Hansen Tlf. 7484 1114, rgh@jv.dk 

LINTRUP: - Det skal bare blive i den størrelse, vi har i dag. Men sådan sagde vi også sidst, vi byggede til. Og nu har vi bygget en ny hal igen, siger Frederik Møller Jensen. Indehaveren af Lintrup Maskinhandel fik onsdag aften Initiativprisen 2007. I motivationen blev nævnt, at initiativet stadig trives hos maskinhandleren, men faktisk skal han for første gang tage en dyb indånding, inden han ser mod nye plovfurer.  

- Jeg har nok indset, at det kræver en til, der er lige så skaldet som mig og tung som mig, hvis min forretning skal blive større. Og det skal jeg nok lige selv være klar til, siger han. 

Priserne op 

 I 1997 blev Skovlund Transport til Lintrup Maskinhandel, mens håndslagene blev flere og flere, og Frederik oplevede at kunne sælge traktorer for 10.000 kroner, 30.000 kroner, 60.000, indtil der pludselig en dag, tiår efter, står 1 million på prisskiltet.

– På det seneste har vi haft lidt succes med at frasortere mange af de billigste. Vi kunne ikke rigtigt overkomme at sælge så mange, siger Frederik, mens traktor efter traktor bliver kørt på plads i den nyopførte hal udenfor.
– Det kræver det samme arbejde, om det er en billig eller en af de dyrere maskiner.


FAKTA - Prisen går videre

Frederik Møller Jensen donerede halvdelen af Nordeas Iværksætterpris til Kræftens Bekæmpelse, da de onsdag aften fik overrakt prisen.