1. Afgivelse af ordre

Når du har afgivet en varebestilling via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke produkter du har bestilt.

Alle kontrakter indgås på dansk.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) IKKE er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din bestilling. Lintrup Maskinhandel A/S har derfor mulighed for at annullere bestillingen som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer.

Bindende ordrebekræftelse/ faktura sendes til dig sammen med de varer, du har bestilt. Som registreret bruger har du altid mulighed for indsigt, du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

  1. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er effektueret af Lintrup Maskinhandel A/S ved afsendelse af de bestilte varer, kan annulleres ved at kontakte vores kundeservice på 74 85 52 92 eller hmp@limas.dk.

Er varerne afsendt af Lintrup Maskinhandel A/S, har du i et vist omfang mulighed for at returnere dem, hvis du fortryder købet. Se nærmere herom under punkt 6.

  1. Priser

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og plus 25% moms. Angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne. Der tillægges en fragtpris på 450 kr + moms til købet. Der kan forekomme enkelte vare hvor der tillægges et ekstra fragtgebyr på grund af overstørrelse eller vægt. Eksempelvis græsmarksharver og havetraktorer. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv..

  1. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, Dankort eller eDankort.

  1. Forsendelse og levering
Lintrup Maskinhandel A/S bestræber sig på at afsende de varer, du har bestilt, inden for 1-4 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling og den er betalt. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. Er Lintrup Maskinhandel A/S ikke i stand til at afsende varerne til dig inden for det angivne tidsrum, informerer vi dig herom.
Fragtprisen er 450 kr. + moms til alle brofaste øer. For varer til levering med fragtmand er enkelte yderområder og ikke brofaste øer dog undtaget.
Kontakt vores kundeservice for oplysning om, hvorvidt vi kan levere til dit område. Lintrup Maskinhandel A/S leverer i det meste af Danmark, ikke omfattende Grønland og Færøerne.
Du betaler kun fragt én gang, uanset hvor mange produkter, du køber. Med mindre andet aftales, vil du være berettiget til at hæve købet, hvis du ikke har modtaget de bestilte varer senest 14 dage efter, at du har afgivet din bestilling. Lintrup Maskinhandel A/S bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem.


  1. Fortrydelses-/returret

Lintrup Maskinhandel A/S tilbyder 14 dages fortrydelsesret. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder såfremt du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens værdi.

Retur-/fortrydelsesretten løber i alle tilfælde fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen.

Du kan returnere en vare ved at :

-afvise modtagelse af varen

-sende den til Lintrup Maskinhandel A/S (Skovlundvej 1, 6660 Lintrup)

Du skal selv afholde udgiften for fragten tur/retur af varen. Det, du har betalt for varen, tilbagebetales til dig, dog uden fragt omkostningerne når Lintrup Maskinhandel A/S har modtaget din vare retur.

Bemærk at fortrydelsesretten ikke gælder ved erhvervskøb, samt vi ikke modtager varer retur pr. efterkrav.

  1. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 12 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Lintrup Maskinhandel A/S og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Reklamation kan foretages ved at kontakte vores kundeservice. Lider varen af en fejl eller mangel, vil Lintrup Maskinhandel A/S søger for at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for Lintrup Maskinhandel A/S. Med mindre andet er aftalt, ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres. Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Ved en forkert eller utilsigtet brug, bortfalder al garanti og reklamationsret

  1. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Lintrup Maskinhandel A/S tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.