Om Os

Vi startede i det små - med grå Fergusoner

Lintrup Maskinhandel.

Den 1.4.1997 startede firmaet op under navnet Skovlund transport af Frederik Møller Jensen, men allerede før det, havde Frederik lavet sin 1. handel.

Frederik som er uddannet Auto mekaniker, havde også under vejs i hans læretid handlet lidt med traktorer, ja faktisk blev den første traktor handel, en Grå Ferguson, lavet da han var 11 år.

Årene gik og der blevet handlet under vejs, i starten var det mest knallerter, så blev det til lidt biler og nogle enkelte små traktorer.

 

I bagrunden står den første lastbil til transport af traktorer, Foran nogle af traktorer der blev handlet med. Den gule lade måtte vige pladsen for en ny hal i 2003
Skovlund transport - Den første ladbil

Som 19 årig købte Frederik en lille Mercedes knæklads bil, så var firmaet i gang.

Navnet blev dog hurtigt ændret, til det som det er den dag i dag, nemlig Lintrup Maskinhandel. Der begyndte at komme flere mindre traktorer hjem og maskinhandlen kom lige så stile i gang.

 

Adressen er Skovlundvej 1 i Lintrup som også er en slægtsgård for flere generationer. på gården er der altid blevet handlet. Frederiks far som hed Jens Møller Jensen var handelsmand med heste og kreaturer og det var hans far også, han hed Frederik Møller Jensen. Der er blevet lavet mange handler på Skovlundvej 1 gennem tiden ved køkkenbordet.

Det første kontor, blev indrettet i hestestalden i saddelrummet, det blev brugt i en del år. I stalden, var der dyr i den ene ende og værksted i den anden. Dette blev hurtigt for småt og der skulle tænkes nye ideer.

Luftfoto fra sommeren 2001
Frederiks far - Jens Møller Jensen
I 2003 Bygges den nye hal

I 2002 blev der taget en beslutning om at udvide med en hal og lidt bedre kontor, så den første hal blev bygget og taget i brug i 2003. Herefter tog det langsomt fart og der er siden jævnligt blevet udvidet og bygget til.

Der bliver solgt traktorer rundt i hele verden fra Lintrup. Her kan bla. næves at der er blevet pakket mange traktorer i container og lastbiler som er sendt til lande som Bolivia, Peru, Ecuador, Venezuela, USA, Canada, Afrika, Thailand, Philipinerne, Sydkorea, Tyrkiet, Kasakhstan, Rusland, Ukraine, stort set alle europæiske lande Færøerne og Grønland samt selvfølgelig en masse i Danmark.

 

 

I de første mange år var det typisk små og kun gamle traktorer, men senere er det også blevet til en del nyt og nyere både store og små traktorer, mejetærsker og entreprenør maskiner.

Lintrup Maskinhandel startede op med egen import af frontlæsserredskaber i 2009 som både bliver solgt direkte, og gennem en masse forhandlere og senere i 2016 fik vi også importen af Indiske Solis traktorer i Danmark også med et forhandler net under.

Den 1.4.2022 fejeres der 25 års jubilæum.

En ung Frederik